PRETUŽNO - Asmin je napustio svoje prvo dete: Ostavio sina Samuela u dom za nezbrinitu odojčad?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 21:11

PRETUŽNO - "Asmin je napustio svoje prvo dete": Ostavio sina Samuela u dom za nezbrinitu odojčad?

Svi govore o Nori, a sada je Sita odlučila da progovori.

Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, aktuelne učesnice "Elite" otvorila je vrata stana u kom trenutno boravi i odlučila da progovori o detaljima iz njihovog porodičnog života.

Sita je odlučila da podeli svoju verziju priče koje je plasirao Anelin bivši partner, Asmin Durdžić.

- On je svoje prvo dete ostavio u domu, dobio je s nekom ženom koja je, kako smo mi čuli, narkomanka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ta žena je ostavila svoje dete iz Austrije i otišla za Nemačku, Samuel se zove, rodio se i završio je u domu. Tvoji roditelji su mogli da uzmu to dete, ja bih svačije uzela, a ne dete od svoje sestre. Oni imaju u sebi što nije normalno, ostavljaju decu po domovima i ne brinu se o deci...Kod mene ovde nije bio, u Dubrovniku je bio, ovo je prva godina da sam ovde. On je osoba koja zrači jako lošom energijom. On je bio uvek taj koji ćuti - govorila je Sita.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.