PRETUKLA LJUBAVNICU svog muža, slomila joj dva pršljena: Usledio pakao nakon što ih je pevačica zatekla

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 09:02

PRETUKLA LJUBAVNICU svog muža, slomila joj dva pršljena: Usledio pakao nakon što ih je pevačica zatekla

Iza sjaja, krilo se još nešto.

Silvana Armenulić osim po svom glasu slavuja i blistavoj karijeri ostaće upamćena i po neviđenom skandalu, kada je pretukla ljubavnicu svog supruga i nanela joj teške telesne povrede.

Naime, Silvana se svojevremeno fizički obračunala sa tadašnjom poštanskom službenicom Leposavom Jankov.

Kako se navodilo, pevačica joj je nanela teške telesne povrede, a nedavno se na društvenim mrežama pojavio isečak iz novina koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sadrži i fotografiju Leposave.

Početkom leta 1971. godine obelodanjeno je da je Silvana Armenulić pretukla suparnicu i da je tada pokrenut krivični postupak protiv nje.

- Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vreme, a zatim naletela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je "propustila kroz ruke" da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme od kojih se i danas leči - pisalo se tada.

- Ne volim da spominjem ime te žene koja pokušava da se reklamira napadajući mene. Zar joj nije dosta što je tri i po godine ulazila u moju kuću? Ja na koncert, ona u stan. Htela je i dete da mi uzme - govorila je Silvana.

Sutradan, u bolnici "Dragiša Mišović", Leposava Jankov je dobila uverenje o teškim telesnim povredama, tačnije o povredi dva vratna pršljena.

Srbija Danas/Blic.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.