PRETUKLA BIVŠEG DEČKA? Bivša zadrugarka FIZIČKI NASRNULA na dugogodišnju LJUBAV, ovo su DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 16:54

PRETUKLA BIVŠEG DEČKA? Bivša zadrugarka FIZIČKI NASRNULA na dugogodišnju LJUBAV, ovo su DETALJI

Zadala mu više udaraca, prenose mediji.

U toku sinoćne emisije "Narod pita" u kojoj je voditelj Darko Tanasijević ugostio Anu Jovanović, Sanju Grujić i Lepog Miću, uključio se Anin bivši momak Nikola Ilić te je onda nastao haos.

Naime, izbilo je skandalozno prepucavanje u toku same emisije, te je Nikola totalno raskrinkao Jovanovićevu dokazima fotografija i snimaka kako su zajedno uživali na Zlatiboru.

Nakon sinoćne emisije, Ana je u povratku ka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojoj kući navodno srela svog bivšeg momka.

Jovanovićeva je, pretpostavlja se, bila izrevoltirana svim optužbama koje je Ilić izneo na njen račun u programu uživo, te je tom prilikom odlučila da umesto da se obračuna sa njim rečima, nasrnula je na njega.

Pretpostavlja se da je ona nasrnula na njega i tom prilikom ga više puta udarila, a šta se zaista dogodilo, ostaje nam da saznamo, prenosi "Pink.rs".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZADRUGARKA NASRNULA NA BIVŠEG MOMKA Skandal nakon javne svađe: Zadala mu više udaraca

Izvor: Blic, 19.Avg.2022

Nakon sinoćnje emisij u kojoj je izbila skandalozna svađa između Ane Jovanović i njenog bivšeg dečka Nikole Ilića, došlo je čak i do fizičkog obračuna, prenose domaći mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.