PRETUČENA ŠAVIJA ŠOKIRALA JAVNOST: Nije potvrdila da ju je Stefan TUKAO, a sada otkrila IME I PREZIME napadača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 12:30

PRETUČENA ŠAVIJA ŠOKIRALA JAVNOST: Nije potvrdila da ju je Stefan TUKAO, a sada otkrila IME I PREZIME napadača!

Došlo je do obrta.

Vest da je starleta Nataša Šavija brutalno pretučena na svadbi preplavila je domaće medije tokom jučerašnjeg dana.

Nataša se nekoliko puta oglašavala za medije, ali i na svom Instagramu, a tom prilikom je objavila i fotografije stravičnih povreda koje su joj nanete i zbog kojih se već više od 24 časa nalazi u Kliničkom centru Vojvodina gde čeka na operaciju slomljene jagodične kosti.

Kako je rekla za "Blic" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << batine je dobila od bivšeg zadrugara Stefana Karića, sa kojim se neposredno pred incident provodila na svadbi, da bi potom na Instagramu izjavila da ona nasilnika koji joj je to učinio "nije imenovala", već da su mediji iz svojih izvora došli do saznanja da je reč o Kariću. 

Izvor blizak istrazi je takođe u svojoj izjavi rekao da je Stefan Karić zvanično osumnjičeni, te da policija intenzivno traga za njim.

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede, a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao izvor blizak istrazi za "Blic".

Šavija je sada šokirala javnost najnovijim objavama na društvenim mrežama, gde je direktno potvrdila da je reč upravo o nekadašnjem zadrugaru. 

Ona je objavila snimak iz Nacionalnog dnevnika, a u prilogu stoje Stefanova i Natašina fotografija, kao i gorepomenute informacije. Takođe, ona je podelila i objavu jednog Instagram profila posvećenog rijalitiju "Zadruga", u kojoj crno na belo stoji prezime Karić, a Nataša se zahvalila na podršci.

- Ja uopšte ne sumnjam da je Karić pretukao Šaviju, jer da je neka sprdnja ili snimanje spota ne bi u dnevniku bilo, niti bi kao ck*pi pobegao, nego bi se oglasio i demantovao. On nije, nego je nestao. Pobegao je on, jer ko zna šta sve treba da izvetri iz njega, ne mislim samo na alkohol. Posle će doneti preglede sa neke privatne klinike, gde će mu neko preko veze srediti da je bio čist - stoji u objavi koju je Šavija podelila uz tag profila i emotikon srca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.