PRETNJE UBISTVOM! Slavica Ćukteraš UPLAŠENA za svoju bezbednost - Slučaj prijavila POLICIJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 21:47

PRETNJE UBISTVOM! Slavica Ćukteraš UPLAŠENA za svoju bezbednost - Slučaj prijavila POLICIJI!

Oglasila se na svom Instagram profilu!

Pevačica Slavica Ćukteraš podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu da joj nepoznata osoba preti ubistvom i da je slučaj prijavila policiji.

Rešila je da stane na put jezivim pretnjama i uvredama koje dobija putem društvenih mreža sa lažnih profila.

- Persona kaže da me treba mučki ubiti. Pošto pravi lažne profile i ne prestaje sa maltretiranjem, sada će se policija baviti ovom personom. Prijava je predata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz sve uvrede i pretnje - napisala je Slavica, pa dodala:

- Kao nekome ko je javna ličnost, jasno mi je da postoje ljudi koje ne vole mene i moju muziku, moje izjave koje ne razumeju. U redu je da se ne slažete sa onim što predstavljam, ali od sada svako ko pretera (kao osoba na prethodnom storiju) dobiće prijavu. Ja se neću vama baviti, već organi reda - bila je jasna Slavica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.