PRETNJE SMRĆU: Večeras će PASTI MRTAV! Tara zgrabila MAKAZE i zaletela se na Ša - traži KRIVIČNU PRIJAVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 01:27

PRETNJE SMRĆU: "Večeras će PASTI MRTAV!" Tara zgrabila MAKAZE i zaletela se na Ša - traži KRIVIČNU PRIJAVU

Nikad veći haos u Beloj kući!

Zadrugari su komentarisali turbulentan odnos između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a onda je došlo do haosa između bivšeg ljubavnog para. Produkcija je prekinula program kada je Tara fizički nasrnula na repera. Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo haos većih razmera.

Tari su otkazale kočnice, pa je zgrabila makaze i krenula prema Ša, a obezbeđenje ju je sve vreme držalo. Kako nije mogla da mu priđe, Tara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je uputila pretnje smrću.

 - Ima makaze u rukama - povikao je Krle.

- Pusti Tara - rekao je voditelj.

- Džabe, imam još tri para. On će večeras pasti mrtav, ne znam šta vam nije jasno. Idem sad po drugi par - rekla je Tara nakon što joj je obezbeđenje otelo makaze iz ruku.

- Pretnje smrću u rijaliti programu. Tara mi preti smrću, kaže da ću večeras biti mrtav. Momentalna krivična prijava, to odmah da se pokrene. Ovaj monstrum treba da završi tamo gde je odavno trebalo da završi, a ne ovde da boravi u rijalitiju i preti ljudima klanjem i da udara ljude za sve istine koje se iznose o njoj. Njena istina se završava tako što vadi makaze i opet mi je Tara Simov pretila da će večeras da me ubije - rekao je Ša gledajući u kameru.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Објава коју дели Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.