PRETNJE OPASNE PO ŽIVOT: Car u jezivom sukobu sa Dalilom par sati pre venčanja! Postavio joj ULTIMATUM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 01:42

PRETNJE OPASNE PO ŽIVOT: Car u jezivom sukobu sa Dalilom par sati pre venčanja! Postavio joj ULTIMATUM!

Šta je sledeće?

 U toku je emisija "Pitanja novinara", Filip Car je ustao da prokomentariše odnos njega i Dalile Dragojević.

- Krene u nekom dobrom tonu da priča, a devojka od 28 godina priča o flertovanju u marketima. Ona neće da prizna i kaže neke stvari, bolje da sednem, nego da komentarišem ovo - rekao je Car.

- Ma sad se vadi na bolest - rekla je Dalila.

- Ne priča ona o Anđelu kao kada ona i ja pričamo, pa zapetlja priče o Ani. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona samo priča o klipovima koji mene ne zanimaju. Ja se vodim onim "Pomozi sirotu na svoju sramotu" - pričao je Car.

- On mene ponižava, tako sa mnom ne može. Meni ne možeš da glumiš mangupa - vikala je Dalila.

- Ne mogu ja ta njena tvrdanja. Ne mogu joj pomoći oko toga. Ja sam očekivao da je nju sramota što se muvala sa Anđelom, ali da ju je više sramota zbog našeg odnosa. Ne volim ja tu crtu kod nje kada se vraća ljudima posle sukoba sa mnom. Ona ili meni ili vama ne govori kako jeste, a ja to ne volim. Ja sam hteo da pomognem i sebi i njoj kada smo se muvali, da pobegnemo. Ona da spasi sebe, ugrozi sve oko sebe, ona je izmasakrirala Dejana. Kod mene nema osrednje ili je sve top ili sve puca - rekao je Car.

- Previše si se usku*io i podigao. Sa mnom ne možeš tako da pričaš pa da si mi iz oka ispao - vikala je Dalila.

- Nemoj da ti slomim glavu pre svadbe. Ja sam bio mali i mizeran kada je i ona videla moje klipove iz izolacije, a njeni klipovi. Ako uspemo da pričamo, pričaćemo ako ne... - rekao je Car.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.