PRETNJE KAKVE SE NE PAMTE! Lomiću ti zube čekićem! Njih dvojica zajedno protiv jedne zadrugarke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 09:14

PRETNJE KAKVE SE NE PAMTE! Lomiću ti zube čekićem! Njih dvojica zajedno protiv jedne zadrugarke! (VIDEO)

Nepravedna borba.

U ranim jutarnjim satima Bora Santana napravio je dramu zbog garderobera Nataše Radan i Mine Vrbaški.

- Lepo da složite ili ću sve da vam bacim! - pretio je Bora.

- Idi leči svoje lične frustracije, pusti ti mene, ja sam danas složila! Marš bre u p**ku materinu! - odbrusila je Mina.

- J*baću vam ja mame, kada budem počeo sa čekićem zube da vam lomim! K*rvetine dve! - urlao je Bora.

- Dokle ćeš ti mene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vređaš? Još jednom me nazovi k*rvetinom! Veruj mi Boro! - urlala je Mina, koja je nasrnula na Boru.

- U sve se umešao i Filip Car, sa kim se Mina posvađala, a obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

- Puši k*rčinu, j*bem ti mamu, kurvetino! J*bem ti Ivanu direktno u usta i š*pak! Nju treba oderati od batina, nego ćeš imati ti problem! Nju su tukli i p*šali po glavi! Još jednom li me ošamari, oderaću prostitutku! Ti i jesi za tući i p*šati po tebi - urlao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.