PRETNJE I PSOVKE UŽIVO U PROGRAMU! Evo s kim će vođa SPAVATI u hotelu - Nikad burniji izbor POTRČKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 00:42

PRETNJE I PSOVKE UŽIVO U PROGRAMU! Evo s kim će vođa SPAVATI u hotelu - Nikad burniji izbor POTRČKA

Uzbudljivo veče!

Uzbuđenja u rijalitiju "Zadruga 3" ne prestaju. Imanje u Šimanovcima je prošle nedelje napustila Ivana Krunić koji je ubedljivim rezultatom izgubila duel od Mensura Ajdarpašića, a za ovonedeljnog vođu izabrala je Nikolu Orozovića.

Kao i svakog ponedeljka, vođa je birao potrčke koji će biti njegova desna ruka ove nedelje i koji će obavljati sve poslove koje im on zada, ali i omiljenu ličnost koja će uživati privilegije.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvog potrčka Nikola je izabrao Mateju Matijevića, a kao drugog Taru Simov, zbog toga što smatra da među njima postoje varnice, kao i da može da padne pomirenje bivših ljubavnika. Njih dvoje imaju dosta nerešenih problema, pa se vođa nada da će se opet roditi ljubav.

Za omiljenu osobu Nikola je postavio Milicu Kemez. Nakon žestokog okršaja sa Borom Santanom za Crnim stolom, Orozović je presekao i izabrao Milicu da provede sa njim nedelju dana u hotelu. Potom je Bora izneo niz psovki, uvreda i pretnji na njihov račun.

Detaljnije pogledajte u video klipu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.