PRETNJA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Car se oglasio nakon SKANDALA u Narod pita, poručio Marinkovićevoj OVO?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 19:45

PRETNJA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Car se oglasio nakon SKANDALA u "Narod pita", poručio Marinkovićevoj OVO?!

Rešio da se obračuna sa neistomišljenicima!

Sinoć je, u emisiji "Narod pita" došlo do žestokog suočavanja Aleksandre Nikolić i Maje Marinković, što je ubrzo rezultiralo njenim prevremenim revoltiranim napuštanjem studija.

Zadrugarke su grubo svađale sve vreme, a Marinkovićeva nije štedela loše komentare na račun Aleksine veze s Carem. Maja je u jednom trenutku, besna zbog komentara gledateljke na njen račun, rešila da emisiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napusti, i besno izjurila na studija.

Kasnije se u emisiju, telefonskim putem, uključio i sam Flip Car. Iako je i sam izneo svoj stav i komentar, Caru kao da to nije bilo dovoljno, te se ubrzo oglasio i na Instagramu, a mnogi misle da je poruka namenjena upravo Maji.

- Ne diraj svoj mir zbog nemira u drugima, ne dozvoli nikome da unese nemir u tvoj život. Neka te ne dira ono što bi neko hteo da te dira - poručio je FIlip.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.