PRETILI SU DA ĆE DOĆI I PRETUĆI ME Rat između porodice Kulić i Bebice ne prestaje, sada umešali i njih?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 11:10

"PRETILI SU DA ĆE DOĆI I PRETUĆI ME" Rat između porodice Kulić i Bebice ne prestaje, sada umešali i njih?!

"Spremna je na sve!"

Domaća javnost danima bruji o žestokom ratu porodice Kulić i Nenada Macanovića Bebice, Miljaninog bivšeg dečka, a saga se, po svemu sudeći, nastavlja.

Nakon Miljaninog i Nenadovog raskida, porodica Kulić je optužila Bebicu da im duguje skoro 60.000 evra, a onda je Bebica odlučio da iznese sav njihov prljav veš, i to u emisiji "Narod pita" na Pinku.

To je razbesnelo Mariju i Sinišu, Miljanine roditelje, za koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bebica tvrdi da su mu pretili.

- Pretili su mi da će doći neki opasni momci i da će me pretući. Kao, neki Sinišini drugovi, meni su to budalaštine, baš čekam da dođu. Siniša još uvek živi u osamdesetim, misli da se uši zavrću po ulici - ispričao je Bebica za Svet i dodao:

- Marija nije imala lepo mišljenje o meni, pričala je fanovima svašta o meni, oni mi tek sada prenose. To je paklena trojka sa ugaone garniture - Siniša, Marija i Miljana, ja sam ih tako nazvao. Ujutru naprave zasedanje, pa se dogovore šta će da rade u toku dana. Marija sve što radi, radi iz interesa, ta žena je spremna na sve - nastavio je Macanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.