PRETILA MI JE ACOM BULIĆEM! Ivan izneo ŠOK OPTUŽBE na račun Ćurčićeve, pa udario na NJENE FANOVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 10:22

"PRETILA MI JE ACOM BULIĆEM!" Ivan izneo ŠOK OPTUŽBE na račun Ćurčićeve, pa udario na NJENE FANOVE!

Bivši zadrugar tvrdi da njegova verenica i on dobijaju pretnje!

Bivši zadrugar Ivan Marinković sinoć je u emisiji "Narod pita" govorio o svom sukobu sa Anom Ćurčić.

On je tom prilikom istakao niz tužbi koje mu je zadrugarka najavila, pa naveo da mu je čak pretila Acom Bulićem.

- Govorili smo na početku o toj tužbi koju ti Zorica priprema, ne znam da li si obavešten, ali planira i Ana Ćurčić da te tuži - pitao je Darko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tanasijević.

- To mi je najsmešnije. Što se tiče toga, gledaj, to je ta kontradiktornost Ane Ćurčić. Danas ona specijalno pred emisiju opet. Kao što je malo pre rekla ona gledateljka, ona se nadovezuje na Zoricu ili Zorica na nju. Zamislite ženu koja prima u kuću i živi u kući sa čovekom koji je nasilnik, ona tretira nekog drugog kao zlostavljača - kazao je Ivan.

- Je l' ti je stigla neka tužba - pitao je Darko.

- Ja sam se obratio preko storija prvenstveno Zorici Marković. Ana Ćurčić je istetovirala ime čoveka koji je 13 godina zloostavljao, ja ću to morati da kažem u odbrani mojoj. Za te navode koje sam pričao imam čoveka koji će da svedoči onome što sam ja rekao. Tako da, žena koja tetovira čoveka koji je zlostavlja 13 godina, kako je ona rekla. Mi smo samo slušali, nismo svedočili tome. Ne opravdavam nasilje nad ženama. Boki Simić je dobio zabranu prilaska u "Zadruzi", dok je unutra, dobije zabranu od Ivane Šašić. Onda postoji nasilje i nad nama, mora da se stavi neki balans. Kako Zorica Marković krene na malog Danijela, polije ga uljem i tako dalje. Ja ću da se prijavim da budem samouk pravnik. Zorica Marković kao: "Moja džukela ima da ti zavrće uši", zaboravio sam da kažem malopre, postoji snimak i biće prijavljeno policiji, iznela je velike laži o mojoj Jeleni, da je bila sa čovekom od 70 godina. Mi smo to već uradili, ali ne pričamo po medijima i moramo da se odbranimo. Da se vratim na Anu, to bi bilo kao da ja tebi kažem: "Ti si mene najstrašnije uvredio", a ja te vređam najstrašnije mesecima unazad - rekao je Ivan.

- Žena koja je svog izabranika dovodila svojoj deci kući. To su stvari koje moraju da se čuju. To nema veze s mozgom. Njene reči su da njeno dete, moram da koristim taj izraz, tetovira njegovo ime. Da li je sada Ana predstavljala deci lažno? Ja moram da koristim to, nisam bio svedok. Ja sam bio u šoku kada sam to video. Mislim da je to prikrivanje istine. Ponavljam, Anin izbor je bio Zvezdan Slavnić, nije moj. Ti si ušla u "Zadrugu" i osudila ga kao nasilnika, mi smo bili tu da komentarišemo i pravimo sliku kako je to možda izgledalo. Anini fanovi, moram reći da ima više fanova nego Zorica Marković, ona ima šest ili devet, su pretili meni i Jeleni. Prećeno mi je od strane nje Acom Bulićem, da ću da se preko telefona izvinjavam i tako dalje. To nema veze s mozgom - dodao je Marinković.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.