PRETI SAMOUBISTVOM?! Filip Đukić neutešan zbog neuzvraćene ljubavi! Spreman da uradi OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETI SAMOUBISTVOM?! Filip Đukić neutešan zbog neuzvraćene ljubavi! Spreman da uradi OVO!

Rešio da je osvoji!

Poznato je da je Filip Đukić više puta izjavljivao Jeleni Pešić svoju ljubav. Ona ga je odbila i rešila je da prekine svaki kontakt sa njim, što ga je emotvno pogodilo.

Zadrugarka Ermina Pešić je primetila da je Filip utučen zbog toga, te ga je posavetovala da je vreme da se potrudi kako bi osvojio Pešićkino srce.

On je pokušavao da osmisli ideju kako bi je iznenadio, a onda je pao u trans kad je čuo Erminine predloge. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Da tražim od Drveta mudrosti 101 ružu, a da se ne potpišem? I onda da puste klip da sam to ja - pitao je Filip.

- Ja ću da saznam šta voli, a ovako da joj priređujemo neke sitnice, da je oraspoložimo. I finale napravimo 14. februara, priredimo joj top iznenađenje - rekla je Ermina.

- Jeste, pa da me ispali, da se ubijem odmah. Još samo da mi puste "Titanik" - rekao je Filip.

Pogledajte kako je izgledala ova situaicija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.