PRETI MU TRI GODINE IZA REŠETAKA! Filip Car zbog ovoga može da zaglavi robiju - Policija u pripravnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 00:03

PRETI MU TRI GODINE IZA REŠETAKA! Filip Car zbog ovoga može da zaglavi robiju - Policija u pripravnosti

Ove informacije niko nije znao!

Nakon što se saznalo da većina zadrugara nema baš tako lepo mišljenje o Ani Ćurčić, budući da su je proglasili za najvećeg foliranta, ona je u dvorištu Bele kuće razgovarala upravo na tu temu sa Zvezdanom Slavnićem i Filipom Carem.

Međutim, tokom iznošenja stavova, Filip je otkrio sasvim slučajno da je zbog nanošenja teških telesnih povreda osuđen na uslovnu kaznu, pod pretnjom zatvora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ukoliko bi istu prekršio.

- Ne daj Bože teška telesna povreda, Zvezdan bi odmah bio u zatvoru. Ja sam prošle godine naneo tešku telesnu povredu, dobio sam 3 godine zatvora uz godinu dana uslovne kazne - izjavio je Filip Car i šokirao ovim činjenicama.

Zvezdan i Ana su ga pomno slušali, te nastavili razgovor čija su tema bili bivši ljubavnici.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DOBIO SAM GODINU DANA ZATVORA I TRI GODINE USLOVNE": Filip Car progovorio o kazni, mislio da ga kamere ne snimaju pa se IZLANUO

Izvor: Blic, 21.Mar.2023

Filip Car, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić razgovarali su u dvorištu "Bele kuće", a tom prilikom progovorili su o potezima koji mogu da ih koštaju zatvora.

Nastavak na Blic...

FILIPU CARU PRETI TRI GODINE ZATVORA Izlanuo se u rijalitiju: Zbog ovoga može da zaglavi na robiju

Izvor: Blic, 21.Mar.2023

Filip Car ispričao je u rijalitiju "Zadruga" da je osuđen na uslovnu kaznu zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.