PRETI DA ĆE GA IŠUTIRATI NAKON RIJALITIJA: Skandalozne pretnje koje je Car uputio Lepom Mići - PUKAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 13:53

PRETI DA ĆE GA IŠUTIRATI NAKON RIJALITIJA: Skandalozne pretnje koje je Car uputio Lepom Mići - PUKAO!

Da li se on to drznuo da zapreti starosedeocu Bele kuće?

Da je Lepi Mića neko ko svaku sezonu rijalitija "Zadruga" vedri i oblači, to je sada svima već poznato. Međutim, ne dopada se svima njegova uloga starosedeoca Bele kuće.

Jedan od onih kojem je prekipelo da ga gleda i sluša, jeste Filip Car koji je zapretio Mići da će ga sačekati nakon završetka ove sezone "Zadruge" i išutirati ga.

- Čekam ga samo jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan, ali onako na fino. Kad ga sretnem... Ma imao sam priliku, ali... Samo ga nibiti nogom u g*zicu. Ja to kažem sada javno, nije to ne znam ni ja kakvo kazneno delo. Samo ga onako šutnem nogom, i to mu je za sve one tri godine što je bio protiv mene - izjavio je Car i zgranuo sve prisutne za crnim stolom.

Kako će Lepi Mića reagovati na ove pretnje, a verujemo da će za iste saznati, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu, klikom na OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.