PRETERALA SI! Ana Korać sa mužem i bebom otišla na more, a onda doživela napad - Ti si majka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 13:33

"PRETERALA SI!" Ana Korać sa mužem i bebom otišla na more, a onda doživela napad - "Ti si majka!"

Šta vi mislite o ovoj temi?

Starleta i bivša zadrugarka Ana Korać poznata je po tome što voli provokativno da se oblači, a svoje telo koje prema mišljenju mnogih savršeno, najčešće izazovnim kombinacijama ističe do maksimuma.

Ana se u februaru ove godine i porodila, na svet donela sina, a od tog momenta su i njene objave na mrežama znatno drugačije.

Umesto provokativnih slika, Ana sada najčešće objavljuje porodične ili samo slike sina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kako su sada otputovali na zajednički odmor, morala je da "padne" neka slika i u kupaćem kostimu.

Ana je pozirala ispred ogledala u kupatilu u minijaturnom narandžastom bikiniju i sa šeširom na glavi, a njenu liniju pratioci ne prestaju da komentarišu.

Pored toga što se komplimenti na račun njenog izgleda nižu, Ani su pojedinci poručili da provokativne fotografije i pokazivanje tela ne priliče jednoj majci.

"Kao da se nisi porađala", "ovo ne priliči jednoj majci", "malo si preterala", samo su neki od komentara.

Koraćeva je nedavno progovorila o majčinstvu, ali i o partneru kojeg i dalje krije od javnosti, jer, kako kaže, samo poštuje njegovu želju.

- Odlično se osećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene - rekla je Ana za domaće medije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.