PRETE MU ZBOG LUNE I MARKA! Pavle Jovanović se suočio sa ogromnom neprijatnošću! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETE MU ZBOG LUNE I MARKA! Pavle Jovanović se suočio sa ogromnom neprijatnošću! (VIDEO)

Morao je da obelodani!

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" Nenada Aleksića Ša i Pavla Jovanovića, sa kojima razgovara o aktuelnostima iz njenog života, kao i njihovom učešću u "Zadruzi 2". Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i pitaju zadrugare sve ono što ih zanima.

Voditeljka Dušica iznela je informaciju da poznaje Pavlovu devojku, što je on i potvrdio. A potom su pogledali prilog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svađe Jovane Tomić Matore i Ša. Nakon odgledanog videa Pavle je iznenadio sve gledaoce kada je izneo tvrdnje da mu stižu pretnje na društvenim mrežama jer je javno podržao ljubav Lune Đogani i Marka Miljkovića.

- Dobio sam pretnje jer sam podržao Lunu i Marka. Ja sam rekao da nije ni Mića trebao tako da se ponaša - ispričao je Pavle, osvrnuvši se na prošlu emisiju gde je Miljković gađao Lepog Miću flašom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.