PRETE JOJ OTMICOM DETETA?! Zerina se zamerila OPASNIM ljudima, dug je OGROMAN?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 13:15

PRETE JOJ OTMICOM DETETA?! Zerina se zamerila OPASNIM ljudima, dug je OGROMAN?

Ušla u rijaliti kako bi zaradila novac!

Učesnica četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga", Zerina Hećo, ušla je naknadno u Imaginarijum govoreći da ima za cilj da raskrinka pojedine zadrugare, ali kako domaći mediji prenose, istina je malo drugačija. Navodno je Sarajka ušla na imanje da bi od honorara zaradila novac da bi od honorara zaradila novac da vrati dug od 8.000 evra. Ona je navodno od jednog kamataša u Sarajevu pozajmila novac pre pola godine jer nigde nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radila, a kako dug nije vratila na vreme zapretio joj je otmicom deteta.

- Zerina je posle raskida sa Dadom Glišićem otišla kod porodice u Sarajevo. Razgovarala je s najbližima, koji su joj savetovali da ne treba da radi neko vreme jer nije u stanju. Sedela je kod kuće, zdravlje joj je bilo ugroženo jer posle raskida danima nije mogla da jede. Pretrpela je batine i jedino je iz kuće izlazila kada je trebalo da poseti psihijatra. Posle nekoliko meseci se, srećom, sve sredilo, a kako njeni nisu imali dovoljno novca za sve troškove i račune, Zerina je morala da počne da traži neki posao. Nije htela da radi sve što joj se nudilo, pa je smišljala kako da dođe do novca bez muke - priča izvor za "Rijaliti".

Kako prenose pomenuti magazin, Zerina je stupila u kontakt sa jednim kamatašem iz Sarajeva, od koga je pozajmila 3.000 evra, a kako nije vraćala dug na vreme, on je porastao na 5.000 evra, a do danas iznosi preko 8.000 evra.

- Zerina je pozajmila 3.000 evra, pa se s tim muškarcem dogovorila da novac vrati za pet meseci. Objasnila mu je da traži posao i da neće probiti datum za povraćaj novaca. Pare je trošila, ali nikako nije nalazila posao koji bi mogla da radi. Durg joj je nudio da radi kao konobarica u njegovom kafiću, ali je rekla da joj je to prenaporno i da ne može da izdrži toliko posla u smeni. Vreme je prolazilo, a ona nikako da se zaposli. Na kraju, kada je trebalo da vrati dug, pozvala je čoveka koji joj je pozajmio novac i pitala da je sačeka još nekoliko meseci. Pomerio joj je datum za vraćanje duga, ali i posle toga nije imala keš. Na kraju se nije javljala na telefon, pa joj je poslao poruku. Napisao je: "Znam dobro kako ti izgleda ćerkica. Misli na nju, ako već na sebe nećeš i vraćaj mi pare. Može da se desi da preko nje vratiš dug." Tad smo znali da nema zezanja, ona mu do sada duguje 8.000 evra - kaže izvor blizak Zerini.

Zadrugarka je na kraju shvatila da mora nekako da se snađe i dođe do zarade, pa se setila ponude koju je dobila da uđe u rijaliti.

- Zerina se setila da je posle skandala sa Dadom dobila ponudu da uđe u "Zadrugu". Pozvala je tog čoveka da mu kaže da prihvata poziv da se ponovo takmiči u rijalitiju i da će mu od honorara vratiti do dinara sve što mu duguje. On je pristao da je sačeka - ispričao je izvor za "Rijaliti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.