PRESREĆNA SAM! Iva Štrljić saopštila RADOSNE VESTI! Čestitke zapalile društvene mreže! Evo koji je RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 16:21

"PRESREĆNA SAM!" Iva Štrljić saopštila RADOSNE VESTI! Čestitke zapalile društvene mreže! Evo koji je RAZLOG

Opšta radost!

Serija "Igra sudbine" bila je na pauzi, a emitovanje uveliko sa nestrpljenjem iščekujemo. U međuvremenu je došlo do brojnih promena - neki glumci su napustili projekat, dok se neki od starih likova vraćaju na set.

Pojedini junaci koje je publika volela u prethodnim sezonama vraćaju se u popularnu seriju. Jedna od njih je Iva Štrljić koja je tumačila Dijanu Erski. Za mnoge je njen povratak veliko iznenađenje, budući da je Iva nakon druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone napustila snimanje zbog drugih ugovorenih projekata, te nije bilo naznaka da će se vratiti.

Iva je, po svemu sudeći, izuzetno srećna što se vraća u seriju "Igra sudbine" i što ponovo ima priliku da igra ulogu koju neizmerno voli i koju publika obožava. Glumica redovno ističe da za nju ne postoji ništa lepše i važnije od ljubavi publike.

A post shared by Iva Štrljić (@ivastrljicofficial)

- Dobar dančić, dobar dančić, dragi moji! Imam jedno iznenađenje za vas! Vidimo se ponovo u seriji "Igra sudbine!! I kako bi Dijana Erski rekla "Jao što sam ovo lepo rekla!"  - napisala je glumica u objavi.

- "Dobar dancic dobar dancic Dijana Erski" "Dovidjence bas ste nedostajali i bas mi je drago da se vracate" "Dijana Erski sa Silvanom ,Dobricom ,Galom ... Vi ste taj tandem koji nas nasmeje. I zbog vas gledamo" "Jedva čekam da počne serija. Bila sam tužna kad si napustila seriju, a sad sam srećna što se vraćaš" "Idemo, idemo! Radimo, radimo" "Divno iznenađenje" - nižu se oduševljeni komentari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.