PRESREĆAN ŠTO JE DAO OTKAZ - Milan Milošević otkrio ZAŠTO NEĆE DA RADI na poslu zbog kojeg je prepoznatljiv

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 12:29

PRESREĆAN ŠTO JE DAO OTKAZ - Milan Milošević otkrio ZAŠTO NEĆE DA RADI na poslu zbog kojeg je prepoznatljiv

Popularni voditelj "Zadruge" otvorio dušu.

U novom izdanju čuvene emisije "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković je i ove subote ugostila aktuelnu ekipu sa javne scene, ali i bivše učesniske najgledanijeg rijalitija "Zadruga", među kojima su se našli Stanija Dobrojević, Milan Milošević, Milica Milisavljević Dugalić, Jovana Ljubisavljević i Nenad Aleksić Ša.

Pre Zadruge, Milan Milošević je postao prepoznatljiv kao estradni novinar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Milan se kratko osvrnuo na svoje učešće u "Zadruzi", ali i voditeljski posao, pa otkrio čime je osvojio mnogobrojnu publiku.

- Mene su uvek voleli što sam duhovit! I kada sam bio učesnik i sada kao voditelj, kada vodim emisije, a voleli su i to moju emociju - kaže Milan.

- Šta? - šokirano je pitala misica kroz osmeh.

Sve možete detaljnije da pogledate u nastavku:

Voditelj "Zadruge" je otkrio i detalje razgovara jednom poznatom estradnom umetnicom, pa obelodanio da poznate ličnosti uopšte nisu "cvećke".

Pre nekoliko dana me pozvala jedna poznata pevačica, kaže mi: "Dragi Milane, kako ti izdržavaš tamo sve to sa tom bagrom?" E, sad ću da vam kažem, ja sam bio estradni novinar. Deset puta je gore šta ove poznate ličnosti rade, a što se ne zna, nego ovo što gledamo 24 sata u "Zadruzi". Verujte mi, mnogo više nisam pisao, nego što sam pisao, ali najbolji sam novinar bio kada sam otišao iz tog posla! Zato ne bih nikada osuđivao, mnogo su gori životi poznatih, a pljuju zadrugare - otkriva Milan u emisiji "Magazin In".

BONUS VIDEO: VIŠE SE NE KRIJU: Bivša ZADRUGARKA objavila vrele snimke sa Tomovićem iz njegovog BAZENA - Potvrdili SUMNJE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.