PRESMEŠNA JE, ONA JE POKRETNI CIRKUS! Maja vratila Anđelu na fabrička podešavanja - žestok obračun suparnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 07:53

"PRESMEŠNA JE, ONA JE POKRETNI CIRKUS!" Maja vratila Anđelu na fabrička podešavanja - žestok obračun suparnica

Zvezdan nije reagovao dok je Marinkovićeva ponižavala Đuričićevu!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić.

- Koja je razlika između tebe i Maje? - glasilo je pitanje.

- Ima razlike, ona je tri puta bila sa čovekom sa kojim nema budućnost, a meni se desilo, ja volim Zvezdana, a ne može da se uporedi jer ja Zvezdana volim, a ona se kači samo za ljude koji su u centru pažnje. Ona se zakačila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za muža svoje drugarice, meni fetiš nisu oženjeni - rekla je Anđela.

- Himna treba da bude: "Prevari me, samo me ne ostavljaj" - pevala je Maja.

- Devojka je presmešna, ona je meni crtani film, Crvenka se popalila. Ja nisam ugrožena od nje, ona nema ni stav, a pokretni je cirkus. Meni ona nije konkurencija. Ja nisam rekla nikada " Hvala što si mi otvorila oči", a onda juri za njim. Ja sam mama rijalitija, oni moraju da uče. Ona je bleda kopija, ali je folirant. Zvezdan je neko ko voli da se igra i nju to ubija. Presveta Crvenka je pokretni cirkus - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.