PRESLIKANA MAJKA, SVE VEĆ RADI SAMA:  Pogledajte kako izgleda kćerka Snežane Dakić! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 12:02

PRESLIKANA MAJKA, SVE VEĆ RADI SAMA: Pogledajte kako izgleda kćerka Snežane Dakić! (FOTO)

Voditeljka ističe da poštuje ličnost svoje kćerke.

Poznato TV lice Snežana Dakić nikada nije krila koliko je ponosna na svoju kćerku Lauru.

Voditeljka se na društvenoj mreži Instagram fotografisala sa svojom naslednicom, koja ove godine puni 15 godina.

- Ovo smo mi. Ljubavi, razumevanja i poštovanje dečije ličnosti i njihovih potreba nikada nije previše - istakla je Snežana u svojoj objavi.

Mnoge javne ličnosti, a i pratioci poznatog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TV lica konstatovali su koliko je Snežanina mezimica odrasla.

Dakićeva je svojevremeno istakla koliko je ponosna na Lauru, koja je od nje, kako sama tvrdi, "usvojila životne rezone".

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic)

- Laura je zrela i odgovorna devojčica. Razume kada joj se objasni zašto nešto može, a nešto ne bi trebalo. Čak i kada joj je nešto mrsko, ipak prihvati. Školske obaveze sama obavlja, čak sama planira i zakazuje privatne časove iz težih predmeta. Sama ide kod kozmetičara, a ponekad i kod zubara - izjavila je voditeljka za domaće medije, pa dodala:

- Često me fotografiše za influenserske kampanje. Jednom je nas dve slikala moja mama za jednu kampanju i to je bilo mnogo zabavno iskustvo. Laura me svakog dana oduševljava svojim rezonima. Vrlo je zrela i oštroumna. Pravdoljubiva je, pa sam nedavno zaključila da bi trebalo da postane pravnica. I nadasve, duhovita je, pa se često šali na račun nekih ljudi i pojava. A to što sam poznata je za nju normalna pojava. Mislim da su njeni životni rezoni poprilično preuzeti od mene, što je i normalno. Trudim se i baš sam joj posvećena. Dosta analiziramo stvari i razgovaramo o svemu - zaključila je mama Snežana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.