PRESEK GLASOVA ZAVRŠEN! Bio je FAVORIT ZA POBEDU, a sad NEMA PODRŠKU NARODA? On večeras NAPUŠTA ZADRUGU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 20:28

PRESEK GLASOVA ZAVRŠEN! Bio je FAVORIT ZA POBEDU, a sad NEMA PODRŠKU NARODA? On večeras NAPUŠTA ZADRUGU?

Šok rezultati!

Ovonedeljni vođa Aleksandra Nikolić, postavila je za potrčke Maju Marinković i Milana Jankovića Čorbu, kao bivše ljubavnike, dok je omiljena ličnost bio Lepi Mića.

U petak su održane nominacije kada su zadrugari izabrali da u izolaciju kao prvog nominovanog pošalju Milana Jankovića Čorbu.

Drugi nominovani od strane publike na iznenađenje svih zadrugara, bio je Anđelo Ranković, koji je, podsetimo, bio u finalu u prvoj sezoni "Zadruge".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na našem portalu Srbija Danas je stajala anketa od petka, gde su naši gledaoci i čitaoci mogli da iskažu svoj stav, o tome ko će biti večeras izbačen.

Milan Janković Čorba je nakon preseka naših glasova poneo 2.886 glasa, dok je Anđelo, po svemu sudeći izgubio podršku svojih glasača, jer je dobio 4.645 glasova za izbacivanje.

Kako će večeras izgledati veče izbacivanja i da li će se Anđelo izboriti za opstanak iako je rekao da mu se ide kući, ostaje nam da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.