PRESEDAN NA IZBACIVANJU! Šok saopštenje produkcije: Kršio si pravila! Usledio je PREOKRET (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 07:33

PRESEDAN NA IZBACIVANJU! Šok saopštenje produkcije: "Kršio si pravila!" Usledio je PREOKRET (VIDEO)

Uspeo da zadrži voljenu u rijalitiju!

Drvo mudrosti pozvalo je Milana Jankovića Čorbu u Rajski vrt, kako bi dobio specijalni zadatak i priliku da sačuva Teodoru Bilanović, koja je nominovana sa Filipom Carem.

Drvo je istaklo da je Čorba čak i kršio pravila rijalitija i rizikovao da izgubi svoje honorare, samo da bi bio sa Teodorom, i na taj način dokazao svoje emocije.

- Ja mislim da se Teodora i ja dovoljno dobro poznajemo da nastavimo da se borimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za naš odnos i da ja promenim neke stvari koje nisu dobre za nas - rekao je Čorba.

- Teodora i ti ćete odgovarati na pitanja o njoj. Dobićeš 15 pitanja, ukoliko na 10 odgovoriš tačno, uspeo si u izazovu da sačuvaš oboje. Prvo će Teodora odgovoriti na svoje pitanje - objasnilo mu je Drvo.

Pošto je Čorba bio uspešan, sinoć nije bilo izbacivanja.

Nakon što je saznao da Teodora Bilanović ostaje u rijalitiju do daljnjeg, on je imao zadataka da što pre ode i saopšti joj to lično, jer ona nije znala.

Čorba je jurnuo ka Šiša baru, i odmah po ulasku saopštio radosnu vest, a onda izjavio i ljubav.

- Uspeo sam! - uzviknuo je Čorba i jako je zagrlio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.