PREŠAO PREKO PONOSA: Car prišao UPLAKANOJ Dalili nakon LJUBAVNOG KLIPA - Pokušao da je uteši POLJUPCIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022, 19:19

PREŠAO PREKO PONOSA: Car prišao UPLAKANOJ Dalili nakon LJUBAVNOG KLIPA - Pokušao da je uteši POLJUPCIMA

Daće joj još jednu šansu?

Nakon ljubavnog klipa, Filip Car je prišao uplakanoj Dalili Dragojević koja je sama sedela ispred kuće. Njih dvoje su zatim zajedno otišli do bazena gde on nije mogao da se suzdrži, a da je ne obasipa poljupcima.

- Što spavaš u izlaciji? - pitao je Car.

- Neću da te slušam i gledam, ti si među tim ljudima, sa svojim pozdravima. Sve ovo što si napravio ovih dana, neka ide na tvoju sramotu - govorila je Dalila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Vidiš da nisam dobro - rekao je on.

- Pozdravljaj lemure, obaveštavaj za cipele i sedi sa k*rvama koje su me poremetile. Mene zaboravi kao da nisam ni postojala - nastavila je Dragojevićka.

- Ti nisi ni svesna kako ja mogu da se zaludim, pa reaguješ kao da ti je došao neko sa ulice - poručio je Filip.

- Ja nikad nisam mogla da se smejem kad je tebi teško. Nije mi bilo dobro, a ti sediš po ugaonim, smeješ se - pričala je Dragojevićka.

- Ne pričaj stvari koje ne znaš. Tebi nikad ne valja, ako ti se priđe i ako ti se ne priđe. Kod tebe je j*beno izabrati tajming - dodao je on.

- Znaš da mi je sinoć izašao neko, a ti se sprdaš, vidim te kako sediš pored one. Sve radiš namerno, pozdravljaš one - plakala je Dalila.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.