PREPOZNAJETE LI OVU ZVEZDU? Pevačica u naručju MAJKE KOJA JE PREMINULA, a njena maćeha je progovorila za PREMIJERU VIKEND SPECIJIAL!

Izvor: Svet, 13.Okt.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPOZNAJETE LI OVU ZVEZDU? Pevačica u naručju MAJKE KOJA JE PREMINULA, a njena maćeha je progovorila za PREMIJERU VIKEND SPECIJIAL!

Kao što ste navikli i ove nedelje u emisiji “Premijera-Vikend Specijal” novinar Nemanja Vujičić kroz rubriku “Odakle se sele” vodi vas u rodni kraj popularne pevačice Rade Manojlović.
Nemanja je uspeo da nakon 12 godina dobije ekskluzivnu izjavu pevačicine maćehe, a kroz sada već veoma poznat segmet emisije “Premijera-Vikend Specijal” imaćete prilike da vidite i čujete šokantnu izjavu Radeta Manojlovića, Radinog oca.

On je u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa Vujičićem otkrio detalje koji mnogi nisu znali o njegovoj ćerki i njenom nekadašnjem dečku i kolegi Milanu Stankoviću. Pored Radine porodice u ribrici “Odakle se sele” Nemanja će otkriti i detalje pevačicinog detinjstva, kako je izgledalo njeno odrastanje i gde je provela svoju mladost.

U ovonedeljnom izdanju emisije “Premijera-Vikend specijal”, videćete i reportažu Katarine Nikolić iz sela kom žive Divna Milanović i Marko Kocić, zvezde emisije “DNK”. VIP taksista i ove nedelje patrolira Beogradom, u premijernoj temi podsetićemo vas na zvezde koje su nas prerano napustile, estradni kviz donosi nove probleme, a u studio nam stiže pevač Željko Samardžić sa novim izgledom.
Više o ovim ekskluzivnim informacijama o poznatima saznaćete u emisiji “Premijera-Vikend Specijal” u nedelju, 15. oktobra, u 14 časova na TV Pink.
Svetlična arhiva

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.