PREPOTENTNA SI, SAMO PLAČEŠ, ZVEZDAN TI JE OPSESIJA! Ukućanin brutalno ponizio Anu Ćurčić, ona zanemela

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2023, 20:16

"PREPOTENTNA SI, SAMO PLAČEŠ, ZVEZDAN TI JE OPSESIJA!" Ukućanin brutalno ponizio Anu Ćurčić, ona zanemela

"Mislim da si se pogubila kad si ušla..."

Tokom podele budžeta Lepi Mića je i Ani Ćurčić dao veliki budžet, čime je začudio mnoge pošto i nisu u najboljim odnosima.

- Ne želim da plačeš zbog mene. Ja znam da zagalamim i ti nisi jedina, imam odnos takav prema svima. Smatram da si napravila greške. Razumem da si neko ko je povređen. Ušla si da bi sebi razjasnila neke stvari, imaš moju podršku ako je tako. Mislim da si se pogubila kad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si ušla, prvo da sebe i njega spasiš, pa sam na osnovu toga formirao mišljenje i komentare. Želim da se ovde boriš do kraja, misliš svojom glavom i neke stvari isteraš do kraja. Ja njihovu vezu podržavam jer smatram da tu nešto ima, a sebi bih bio smešan da tebi kažem da pokušate nešto. Nisam imao lošu nameru, samo se ne slažem sa stvarima koje si radila. Imaš crtu prepotencije - rekao je Mića.

- Nemam to je samo gard da se zaštitim - dodala je ona.

- Ja tebe odlično kapiram kad njoj odgovoriš nešto, a ona nekad uđe u te zamke. Ja mislim da je njoj glavna opsesija Zvezdan i da nikog osim njega ni ne vidi - poručio je on.

Detaljnije u video prilogu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREPOTENTNA SI, SAMO PLAČEŠ, ZVEZDAN TI JE OPSESIJA" Zadrugar razotkrio Anu Ćurčić, ona izustila samo jedno nakon ovih reči

Izvor: Blic, 13.Mar.2023

Lepi Mića je izabran za ovonedeljnog vođu, te je tokom podele budžeta svakom od ukućana sasuo u lice šta ima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.