PREPLAKALA NOĆ! Zbog informacija koje je iznela ne sme da ostane sama kod kuće Procurili detalji iz doma Ane Ćurčić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 17:40

"PREPLAKALA NOĆ! Zbog informacija koje je iznela ne sme da ostane sama kod kuće" Procurili detalji iz doma Ane Ćurčić!

Sin ju je sve vreme tešio!

U petak uveče održano je veliko finale šeste sezone rijalitija "Zadruga".

Pobedu je odnela Aleksandra Nikolić, a drugo mesto zauzela je Ana Ćurčić.

Ana nije krila duboko razočaranje zbog drugog mesta i jedva se suzdržavala da u javnosti ne pokaže koliko joj je krivo.

Međutim, totalni emotivni slom desio se tek kada je stigla u svoj dom i kada je usledio šamar realnosti.

- Ana je mislila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će pobediti, a kada je čula da je to Aleksandra sve joj se srušilo. Ta pobeda bi je na neki način podigla i mnogo značila, jer je svoj život u rijalitiju dala na tacni. Bila je sigurna da zbog svega što je iznela i preživela zaslužuje pobedu - počinje izvor, pa nastavlja:

- Kada je stigla u svoj dom ona se potpuno slomila. Nije prestajala da plače i da grli sina Luku, koji ju je sve vreme tešio i govorio da će sve proći i da mora da se smiri. Ani je bila naročito besna što je njena kuma Milena iznosila svakakve informacije o njenom i Zvezdanovom odnosu, od kojih neke uopšte nisu istinite. Nje joj jasno kako je mogla sve to da priča. U jako je velikom strahu da joj se Zvezdan ne osveti zbog prljavog veša koji je iznela u "Zadruzi" i plaši se da ostane sama kod kuće - priča izvor i dodaje:

- Majka i porodica su svakako uz nju, a sigurno će joj trebati vremena da sve odboluje i prihvati. Svesna je i da ima veliku podršku naroda, a pogotovo žena koje su doživele slične traume i to je na neki način dosta ohrabruje - završava izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.