PREOKRET u slučaju zabranjivanja koncerta Prijovićeve u Zadru - oglasila se Aleksandra i otkrila detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 21:19

PREOKRET u slučaju zabranjivanja koncerta Prijovićeve u Zadru - oglasila se Aleksandra i otkrila detalje

Princip spajanja ljudi muzikom pobedio je i u ovom hrvatskom gradu izuzetne lepote i istorije.

Gradonačelnik Zadra preimenovao je svoju odluku i koncert Aleksandre Prijović dozvoljen je u ovom gradu.

Kako pišu tamošnji mediji, njena turneja se nastavlja, a sada se oglasila i ona.

- Dragi moji, ne mogu vam opisati koliko vam se veselim. Vidimo se 7.6. u Zadru. Verujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti celog života. Puno mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad – poručila je pre nekoliko trenutaka Aleksandra putem Extra FM-a.

Podsetimo, gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, navodno nije dozvolio da se održi koncert Aleksandre Prijović u Zadru, pišu hrvatski mediji.

Koncert je, kako pišu tamošnji mediji, trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić navodno ekspresno odbio da Aleksandra peva u gradu, pa koncert nije zakazan niti najavljen, saznaje "Index.hr".

Kako je dalje navodio pomenuti portal, Dukić je odbio organizatore koncerta i to pravdao tvrdnjom da u dvorani Krešimira Ćosića "nema slobodnih termina".

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite tamošnjeg portala, kao ni uprava dvorane, a izostao je komentar i od organizatora koncerta.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.