PREOKRET - prvo javno suočavanje Teja Dore i Breskvice puno iznenađenja: Učinila ti je ogromnu uslugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 23:53

PREOKRET - prvo javno suočavanje Teja Dore i Breskvice puno iznenađenja: "Učinila ti je ogromnu uslugu"

Folkerka podelila novu vizuru glasanja.

Teja Dora i Anđela Ignjatović Breskvica bile su gosti pevačice Svetlane Cece Ražnatović u emisiji "Ceca show" koja se emituje  Blic TV.

Prvi put nakon finala koje je toliko podelilo Srbiju, njih dve su se našle zajedno u jednoj emisiji.

Breskvica i Teja Dora ne kriju da su obe zadovoljne svojim uspesima, ali i da se međusobno poštuju i podržavaju.

Iako je Breskvica sa pesmom "Gnezdo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << orlovo" bila favorit publike, Teya Dora sa pesmom "Ramonda" odnela je pobedu zahvaljujući žiriju. Ono što je posebno izazvalo bes kod naroda je to što je članica žirija Sajsi MC dala nula bodova Breskvici.

Ivana Rašević poznata kao Sajsi MC nakon ovog takmičenja našla se na udari Breskvičinih fanova, a svoj sud o celoj situaciji dala je sama Ceca.

- Ako hoćeš moj lični stav, ja mislim da ti je ona napravila ogromnu uslugu. Svako ima pravo da glasa kako hoće. Ja nisam bila u tom žiriju, ali kad gledam sada toliki hajp oko svega ovoga ne bi mogla da napravi nijedna marketinška agencija. Važno je da imaš pesmu i da imaš hit - rekla je Ceca Breskvici .

Mnogo se polemisalo oko značenja i jedne i druge pesme, a kako kaže Breskvica, nju je najviše rastužilo što su neki njenu pesmu protumačili kao genocidnu.

- To je jedini komentar koji je mene rastužio. Posle sam se opustila i nisam više ništa čitala - kaže Breskvica.

Kako dodaje, najviše joj je prijalo to što su je prozvali "srpskom princezom".

Sa druge strane, Teya Dora je rekla da nju mnogo usrećuje kada čuje da je uspela da prenese emociju svojom pesmom, ali i da su joj neki fanovi rekli da njenu pesmu "Ramonda" doživljavaju kao amajliju.

Srbija danas/Blic TV/Preneo T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.