PREOKRET U ZADRUZI! Stiglo je pismo, novo NAREĐENJE, ali nema GLAVNOG! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET U ZADRUZI! Stiglo je pismo, novo NAREĐENJE, ali nema GLAVNOG! (VIDEO)

Nova pravila.

Veliki šef je svoju naklonost prema svim takmičarima pokazao na sve moguće načine, a iznenađenje koje je priredio za Minu Vrbaški povodom proslave punoletstva bilo je na zavidnom nivou.

Pogledajte OVDE žestoki sukob Marije Ane Smiljanić i Zorane Stefanov. 

Kako su se svi dobro proveli i bar na trenutak zaboravili sve loše trenutke kroz koje su prolazili tokom svog boravka u najpopularnijem rijalitiju, ipak je došlo vreme za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke promene.

- Dragi zadrugari, juče je ceo dan bilo veselo u zadruzi. Imali smo mnogo razloga za slavlje, sada je vreme da se vratite obavezama. Morate odmah sve da počistite. S obzirom an to da smo primetili da jedni te isti rade, sada ćete razdeliti zadatke tako da se čišćenjem pozabave oni koji nikada nisu radili - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Na trenutak su se svi zamislili, a činjenica je da ukućani nemaju sva potrebna sredstva kako bi kuća blistala.

- Gospodo draga, ja ne znam kako ste sve ovo zamislili, ali biće veoma uzbudljivo. Nemamo tečnost za sudove, a sudopera puna. Praćemo svi lepo toplom vodom. Što se mene tiče ja sam ovo pisamce pročitao, a vi razmišljajte - pričao je kroz smeh Lepi Mića.

Takmičari nisu imali posebne reakcije na ovo pismo, a da li će ovaj zadatak uspeti da ispune i ko će se udostojiti da sam pokrene akciju čišćenja, preostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.