PREOKRET! Nataša Šavija NIJE OPTUŽILA Stefana Karića za TEŠKE TELESNE POVREDE? Oglasila se ovim rečima

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 20:11

PREOKRET! Nataša Šavija NIJE OPTUŽILA Stefana Karića za TEŠKE TELESNE POVREDE? Oglasila se ovim rečima

"Policiji sam rekla sve što je trebalo!"

Danas je djenula medijima vest da je Nataša Šavija, bivša učesnica Parova optužila navodno bivšeg učesnika Zadruge, Stefana Karića da joj je naneo, kako su mediji preneli, teške telesne povrede. DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM OVDE.

Međutim, Nataša se potom oglasila na Instagramu te napisala da ona nikada nikome nije pominjala ime Stefana Karića. Ovo je sada izazvalo opštu zabunu, jer se u javnosti proširila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vest da je Karić pred hapšenjem, baš zbog ovoga.

- Ja dotičnu osobu nisam spomenula, što sam i naglasila, da se ne stavlja tako nešto, što su saznali od izvora, neka pišu u njihovo ime. Policiji sam rekla sve što je trebalo i nije u redu da bilo koji medij izigrava policiju. Ispričala sam sve kako je bilo u svrhu da se stane na put nasilnicima i šta rade ženama, a ko je u pitanju, kada bude policija rešila slučaj, jasno ću upreti prstom u dotičnog - napisala je Šavija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.