PREOKRET! NIŠTA OD RAZVODA? Edis UHVAĆEN sa Zilhom na odmoru! Dragana će POLUDETI kad sazna? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 13:26

PREOKRET! NIŠTA OD RAZVODA? Edis UHVAĆEN sa Zilhom na odmoru! Dragana će POLUDETI kad sazna? (FOTO)

Ko bi se ovome nadao?

"Zadruga 3" stigla je do kraja, a svi fanovi ovog rijalitija pitali su se šta će biti sa najpoznatijim preljubnicima Edisom Fetićem i Markom Janjuševićem Janjušem.

Odmah po izlasku iz rijalitija njih dvojica odlučili su da vreme provedu sa svojom decom, i dok od Janjuševe žene nema ni traga ni glasa, čini se da je Edu Zilha sve oprostila.

Iako se činilo da je zbog Dragane Mitar njegv brak sa Zilhom završen i da je ona podnela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << papire za razvod, Edo je sve vreme pričao kako planira da se vrati baš njoj.

Po izlasku iz "Zadruge" on se ne odvaja od svoje dece, sa kojima je otišao na Zlatibor, a prema pisanju portala "Pink.rs" sa njima je i Zilha.

Kako će ovu informaciju podneti Dragana Mitar, ostaje nam da vidimo!

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.