PREOKRET! Maja i Janjuš ponovo zajedno - Marinkovićeva ispričala sve šta se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 07:51

PREOKRET! Maja i Janjuš ponovo zajedno - Marinkovićeva ispričala sve šta se desilo

Ovo su svi čekali.

Neke ljubavi se nikad ne prebole, a neke se odmah zaborave. Tako je isto i sa rijaliti parovima. Pojedini gledaoci bi voleli da pojedine parove ponovo vide zajedno, dok se pojedinih niko i ne seća.

Veza Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković je svojevremeno izazivala puno kontroverzi, a i osuda jer je Njanuš upravo sa Majom prevario svoju tadašnju suprugu Enu. Sa druge strane, ima i onih koji su branili njihovu ljubav i koji bi sve na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovom svetu dali da ih opet vide zajedno.

Maja Marinković je raskinual sa Bilalom Brajlovićem pre neki dan. Ona je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita" a tom prilikom je isplivao je jedan zanimljivi detalj.

Naime izgleda da će Maja i Janjuš da letuju u istom gradu.

Sve se to otkrilo kada se u emisiju uključila Vera koja je imala pitanje za Takijevu ćerku.

Ivana je poželela dobro veče narednom gledaocu.

- Vera je ovde. Pozdravila bih Maju, da joj kažem da je trebala to ranije da završi, nije ona uopšte pripadala tamo gde je bila. Nemoj sad da mu daješ na važnosti, kada pričaš o njemu, to ničemu ne vodi. Jesi završila?! Jesi, gledaj dalje. Gledaj da i Takija ne nerviraš. On se drugačije postavio, kada je video Takija, kao da je video njegovog tatu, grli ga i ljubi. Nije on uopšte tvoj tip, ne znam zbog kog razloga si to uradila?! Ovaj Ivan kao plakao je, on nikad nije plakao. Javljaju se i on i MIća zbog popularnosti, kao ljubi te u taj razdeljak - pitala je gledateljka.

- Ja ću se složiti, ali tačno je, to nije moj svet. Ne mislim na mesto kao mesto, nego samo to okruženje kada ima neko potrebu da koristi razne nedozvoljene supstance svakodnevno. Stojim iza tih reči, da, svakodnevno. Ja pokušavam da ti pomognem, namestim ti neku reklamu i ovo i ono, ali ti da igraš po ceo dan igrice, pa da budeš pod dejstvom nedozvoljenih supstanci - rekla je Maja.

- Šta si radila onda s tim momkom kad si to videla - pitala je voditeljka.

- Ja sam budala. Mislila sam da će biti bolje, ali je bilo gore i gore. Sedim u četiri zida, ubijala sam se od dosade. Idem na more u Budvu sa Slađom, moram da se vratim, mislim dobro sam psihički - rekla je Marinkovićeva.

- Nemoj Janjuša da mi diraš tamo, on je tamo - rekao je Marinković.

Pošto će oboje da letuju u budvi se pitaju d ali će se nešto desiti ako se nađu tamo zajedno.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.