PREOKRET - HYPE TELEVIZIJA POKREĆE GIGANTSKI RIJALITI: A ovo su PRVA DVA učesnika! Oglasio se Mirković

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 22:42

PREOKRET - HYPE TELEVIZIJA POKREĆE GIGANTSKI RIJALITI: A ovo su PRVA DVA učesnika! Oglasio se Mirković

"Uveren sam da je ovo ispravan korak!"

Direktor televizije "Hype", Saša Mirković, pre mesec dana je doneo odluku da najavi novi rijaliti format na svojoj televiziji.

Međutim, ipak je odustao od toga uz reči da će pružiti šansu mladim licima na televiziji.

Mirković se sada oglasio na svom Instagramu te napravio opšti haos na društvenim mrežama, budući da se predomislio, te da je doneo konačnu odluku da će ipak biti rijalitija na televiziji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Hype".

-  Pošto su napadi od konkurencije i njihovih hordi n**komana i nasilnika konstantni na "Hype.tv", naše zvezde i mene lično,  odlučili smo da ćemo ipak uraditi jedan pravi rijaliti sa ozbiljnim ljudima i bez nasilnika koji su bili u drugim rijaliti programima i nisu kažnjeni zakonski nego ih neko štiti - napisao je Mirković i dodao:

- Uveren sam da je ovo ispravan korak  i da ćemo pokazati kako to funkcioniše bez nasilja. Čak ćemo ići i toliko daleko da će prve sedmice u rijaliti ući Aca Lukas i moja malenkost. Sve dosadašnje prijave se uzimaju u obzir. Kasting je u dugoj polovini avgusta. Biće zanimljivo - napisao je Saša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.