PRENELI JOJ VESTI IZ SPOLJAŠNJOSTI U VEZI NJENE PORODICE - Ana Ćurčić zadrhtala kada je čula

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 18:02

PRENELI JOJ VESTI IZ SPOLJAŠNJOSTI U VEZI NJENE PORODICE - Ana Ćurčić zadrhtala kada je čula

Moraju lepo da proslave.

 Ana Ćurčić, ekonomistkinja i aktuelna učesnica Zadruge, slavi danas slavu Đurđevdan, kao i veliki broj drugih porodica u Srbiji. Zanimljivo je da je danas i porodična slava njene ljute protivnice Anđele Đuričić.

I dok je Anđela konačno dočekala da dobije pismo od svojih roditelja, posebne čestitek dobija je i Ana Ćurčić.

- Draga Anči, srećna nam slava. Idi samo napred i ne dozvoli da te išta sputava. Volimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te i opusti se napokon. Majka će ti slaviti novi datum rođenja - pročitala je Ana.

Pored Ane i Anđele, čestitke su dobili i Mikica Bojanić i Zola, koji su pročitali čestitke.

- Čestitamo tebi i svim zadruagrima koji danas slave, želimo da ovajd an provedete u miru. Danas je najtužniji dan u Srbiji i zbog žalosne situacije smo ti poslali malo čisto da obeležiš ovaj dan. Drži se, ljubimo te i volimo te - pročitao je Mikica.

- Poslali smo ti nekih sitnica i agrderobe id a malo zameziš i zasladiš se. Slavu ti nisam poslala kako sam planirala, nije baš vreme za slavlje. Vole te puno mama i babo - pročitao je Zola.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.