PREMINUO USLED STRAŠNIH KOMPLIKACIJA: Imao je čak 300 operacija, a ove poznate ličnosti otišle su u ektreme (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 07:50

PREMINUO USLED STRAŠNIH KOMPLIKACIJA: Imao je čak 300 operacija, a ove poznate ličnosti otišle su u ektreme (FOTO)

Posledica pomodarstva, zavisnosti ili nečeg trećeg?

Podvrgavanje sitnim estetskim korekcijama danas su česta pojava, ma koliko to bilo loše ili dobro. Međutim, da te sitne estetske korekcije često "uđu u krv", uzmu maha i odvedu u potpuno drugu krajnost, svedoči mnoštvo primera.

Upravo toj krajnosti, priklonili su se akteri današnje priče koji su planetarnu slavu stekli zahvaljujući odlascima "pod nož" i to u pojedinim slučajevima više od čak 300 puta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok jedan slučaj beleži i smrtan ishod.

Bio je pevač, televizijska ličnost i frontmen benda "Dead or alive". Imao je preko 300 operacija, koje su ga odvele u probleme sa zdravljem i bankrot. Njegova opsesija plastičnim operacija bila je toliko velika da nije uspeo da se istima odupre.

Preminuo je 2016. u 57. godini od posledica komplikacija operacije kada ga je srce izdalo. Plastične operacije su mu očito došle glave.

Mladić koji dolazi iz Velike Britanije, postao je javnosti poznat kao "kralj usana" kada je filerima iste povećao do granice pucanja.

Sa svega 19 godina se podvrgao prvoj estetskoj korekciji, a onda su ostale krenule da se nižu jedna za drugom.

Isticao je kako obožava Kim Kardašijan, sa posebnim naglaskom na njenju lepotu, te je pokušao na sve načine zaliči na nju. U tome očigledno nije uspeo, ali nebrojeno mnogo puta je istakao da je svojim fizičkim izgledom zadovoljan.

Mara važi za osobu koja ima najveći broj estetskih intervencija na čitavom svetu. Prepoznatljiva je po upadljivom načinu šminkanja, pirsinzima, tetovažama i "đavolskim rogovima" koji oslikavaju njenu vatrenu prirodu.

Fileri i botoks ubrizgani direktmno u njeno čelo, dali su joj izgled prave opasnice, a to je i sama želela da postigne.

Za njom se svako okrene gde god da se pojavi i nikoga ne ostavlja ravnodušnim... A i kako bi sa ovako originalnom pojavom.

Čovek tigar! Tetovaže koje simbolizuju šare pomenute životinje, sočiva kojima postiže izgled mačjeg oka, nokti izliveni da imitiraju duge kandže, pirsinzi i fileri, koji uz botoks daju egzotican izgled - sve ovo najbolje opisuje Denisa.

Drži rekord po broju plastičnih operacija kojima se podvrgao kako bi izgledao kao tigar, a u tome je i uspeo. Danas, ne postoji niko ko je njemu sličan, te pored svega navedenog, zaključujemo da je unikatan.

Iranska devojka koja se, inspirisan likom i delom čuvene glumice Anđeline Žoli, podvrgla mnoštvu operacije ne bi li na nju ličila.

Fileri u usnama i jagodicama, izbeljen ten, smanjen nos, telesna masa na ivici anoreksije i sočiva ledeno plave boje, predsstavljaju pokušaj Shar Tabar da ostzavri svoj "idealan" izgled, no kako korisnici socijalnih mreža podvlače - bez uspeha.

Dokle su ljudi, odnosno do kojih granica su spremni da idu u nameri da izgledaju kako smo maločas pomenuli "idealno", i da li podvrgavanje estetskim intervencijama i ozbiljnim hirurškim zahvatima zaista izaziva zavisnost, tema je mnogih sociologa, psihologa, doktora i ostalih stručnjaka koji o ovoj temi sve češće govore. Čini se da je odlazak "pod nož" postao možda i prelako dostupan korak, pa čak i onim mlađima koji nisu u potpunosti formirani, kako psihički, tako i fizički. Granica prirodnog, odnosno dobrog ukusa se vrlo lako pređe, a socijalne mreže i razni filteri čine upravo pomenuti - normalizuju težnju za uniformisanim i savršenim, čime se briše svaka čar i osobenost koju nosi svaka individua. Alarmantna je informacija da mnogi svoje živote gube upravo zbog ove zavisnosti, a kako se čini, ukoliko ljudi nastave da se ne bave sobom na pravi način, doći ćemo do problema znatno većih razmera.

Više o akterima ove priče, ali svim informacija na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu klikom na ovaj link.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.