PREMINUO U 21. GODINI ŽIVOTA! MLADA ZVEZDA, SIN POZNATOG MUZIČARA: Uzrok smrti nepoznat

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 17:42

PREMINUO U 21. GODINI ŽIVOTA! MLADA ZVEZDA, SIN POZNATOG MUZIČARA: Uzrok smrti nepoznat

Balkan plače.

Preminula je mlada nada bugarske pop scene, dvadesetjednogodišnji Denis Teofikov, a tužnu vest o njegovoj smrti podelile su njegove kolege.

Mlada muzička zvezda sin je poznatih bugarskih muzičara, a svoj put do uspeha gradio je pomoću dueta sa bugarskim kolegama.

A post shared by Denis Teofikov (@dteofikov1)

Upravo njegove kolege, Lorena i Antonio, podelili su vest o smrti pevača na internetu, a uzrok smrti još uvek je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nepoznanica za širu javnost.

-Sa 21 godinu napustio nas je jedan od najboljih mladih izvođača muzičke kompanije “Painer “- Denis Teofikov. Pevač će nam zauvek ostati u srcu kao mlad i beskrajno talentovan dečak koji je nakratko postao idol za publiku i uspeo da svojom harizmom i ukupnim hitovima dominira publikom, a pozornica je bukvalno blistala kod god se našao na njoj – napisala je Lorena na svom Instagram profilu.

A post shared by Denis Teofikov (@dteofikov1)

Kompanija “Painter”, koja je producirala mladog pevača, potvrdila je tužnu vest ali nije i otkrila pravi razlog smrti Teofikova:

-Uvek ćemo se sećati energije koju je unosio u sve što je radio, a posebno u muziku, energiju koju je davao svima nama. S velikom tugom i tugom rastajemo se s vama, Denis Teofikov, ali zauvek ostajete u našim srcima! Počast vašem sećanju!

Muzička kompanija “Painer” i TV “Planeta” izražavaju iskreno saučešće porodici i rodbini Denisa Teofikova! – napisali su iz ove kompanije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.