PREMINUO NAJPOZNATIJI LATINO ZAVODNIK svih vremena! Godinama je zloupotrebljavao VIJAGRU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 18:50

PREMINUO NAJPOZNATIJI LATINO ZAVODNIK svih vremena! Godinama je zloupotrebljavao VIJAGRU

Glumac je imao četiri braka iza sebe i troje priznate dece!

Legendarni Andres Garsija, koga smo gledali u serijama "Pravo na ljubav" i "Druga strana ljubavi", preminuo je 4. aprila u 81. godini, pišu TV Novele.

Sedamdesetih i osamdesetih godina važio je za najvećeg latino zavodnika, a fama srcolomca pratila ga je do samog kraja. Otvoreno je govorio o tome da u poznim godinama koristi vijagru kako ne bi zakazao u krevetu, kao i to da je veliki hedonista. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Na "ludi kamen" stao je četiri puta, a iza sebe je ostavio troje priznate dece.

Latino zavodnik je govorio da ne bi voleo da živi duže od 85 godina, a za smrt se na neki način pripremao od 2021. godine – tada je napisao i testament i zadužio svoju poslednju suprugu Margaritu Portiljo, koja se uopšte nije slagala s njegovom decom, da sprovede njegovu poslednju volju.

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Inače, Garsija se poslednjih godina borio sa cirozom jetre, a 2016. godine je operisao kičmu (tada se i povukao iz glumačkog sveta), nakon čega je završio u invalidskim kolicima. Ipak, uspeo je da prohoda, mada mu je pokretljivost bila ograničena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.