PREMINUO JE NAKON ŠEST MESECI Snežanu Đurišić razorila njegova smrt!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 17:36

"PREMINUO JE NAKON ŠEST MESECI" Snežanu Đurišić razorila njegova smrt!

Pevačica iznela detalje iz privatnog života!

Pre nekoliko godina u emisiji "Nikad nije kasno" učestvovala je mama Snežane Đurišić.

Pevačica se prisetila tog perioda i evocirala uspomene na oca.

- Moja mama je jedna izvorna, duhovita žena i ja sam znala da će to biti dobro u svakom smislu te reči, a tako je i bilo. Ispoljila se njena neposrednost, pre svega iskrenost i bilo je zabavno. Ova emisja mi je posebna i zato što je u njoj bio moj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokojni otac. Nakon šest meseci, on je preminuo i zbog toga me za ovo mesto vežu posebne emocije - istakla je Snežana.

Na pitanje da li bi se i sama prijavila u emisiju "Nikad nije kasno" da nije uspela da ostavari uspešnu, dugogodišnju muzičku karijeru, Snežana je bez oklevanja odgovorila:

- Naravno da bih, zašto da ne? Ovde je bitno što iza vas stoji jedan odličan , profesionalni orekstar, a to je za svakog pevača posebno olakšanje - rekla je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.