PREMINULA popularna influenserka u 35. godini - Mili iznenada STALO SRCE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 12:07

PREMINULA popularna influenserka u 35. godini - Mili iznenada STALO SRCE

Prijatelji se opraštaju emotivnim rečima.

Influenserka rođena u Brazilu, Mila De Hesus, preminula je u 35. godini života, a kao uzrok smrti se navodi srčani zastoj. Ona je popularnost na društvenim mrežama stekla neverovatnom transformacijom kada je izgbila veliki broj kilograma.

Vest o smrti je podeljena na njenom Instagram profilu.

- Sa velikom tugom objavljujemo da je ovog petka preminula naša voljena Mila De Hesus. U ovom trenutku bola, poštujte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodicu i prijatelje, izrazićemo poštovanje prema Mili koja će nam mnogo nedostajati - navodi se u objavi na Instagramu.

Mila je iza sebe ostavila supruga Džordža Kovzika sa kojim je stupila u brak pre četiri meseca i četvoro dece iz prethodnog braka.

A post shared by 🌟Mila De Jesus (@miladejesusoficial)

Nekoliko meseci pre smrti, Mila je otkrila da boluje od psorijaze, kožne bolesti koja izaziva osip, svrab i mrlje koje se ljušte.

- Prošla su tri meseca suočavanja sa ovom situacijom, 80 odsto mog tela je pogođeno - napisala je ona u oktobru.

Podsetimo, Mila je vodila bitku sa viškom kilograma, pa je pre šest meseci otišla na operaciju kako bi smršala.

- Šest godina od odluke koja mi je promenila život na mnogo načina. Na jednoj strani 22-godišinja Mila, a na drugoj 35-godišnja - napisala je influenserka tada.

Srbija Danas/društvene mreže/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INFLUENSERKA Mila iznenada PREMINULA jer joj SRCE STALO - SRČANI ZASTOJ nije što i SRČANI UDAR - "Svaki MINUT je KLJUČAN!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024

Mila De Hesus, brazilski influenser, preminula je u 35. godini života od srčanog zastoja, izazivajući šok i tugu među svojim brojnim obožavaocima na društvenim mrežama. Njena inspirativna transformacija, tokom koje je izgubila značajan broj kilograma, bila je predmet divljenja i podrške širom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.