PREMINULA ZVEZDA SERIJE MALA KUĆA U PRERIJI! Glumica izgubila borbu protiv OPAKE bolesti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 21:03

PREMINULA ZVEZDA SERIJE "MALA KUĆA U PRERIJI"! Glumica izgubila borbu protiv OPAKE bolesti!

Već neko vreme se borila sa tumorom na mozgu.

Zvezda serije "Mala kuća u preriji" Herša Paradi, preminula je u 78. godini nakon borbe sa opakom bolešću.

TV glumica, koja je u ostvarenju igrala učiteljicu Alis Garvi, imala je tumor na mozgu, piše "Daily Mail".

 Herša je umrla u sredu u kući svog sina u Norfolku u Virdžiniji. Njen sin Džonatan Peveral potvrdio je tužnu vest za "The Hollywood Reporter".

Penzionisana zvezda se već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko vreme borila sa tumorom na mozgu, a postojao je i GoFundMe nalog koji je bio postavljen da pomogne u rešavanju medicinskih troškova.

Podsetimo, "Mala kuća u preriji" je američka televizijska serija koja se originalno prikazivala na programu NBC-a od 1974. do 1982. godine. Radnja, temeljena na istoimenoj seriji popularnih romana za decu autorike Lore Ingols Vajlder, je bila smeštena na američki Srednji zapad 1870-ih i 1880-ih godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.