PREMINULA PEVAČICA U 22. GODINI ŽIVOTA: Nakon duge borbe sa teškom bolešću, napustila svoje najmilije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 20:23

PREMINULA PEVAČICA U 22. GODINI ŽIVOTA: Nakon duge borbe sa teškom bolešću, napustila svoje najmilije

Porodica slomljena.

Australijska rep zvezda i jutjuberka Lil Bo VIP preminula je sa samo 22 godine, nakon “teške borbe sa unutrašnjim demonima”, piše "Daily Mail".

Njen otac Metju Skofajld objavio je veoma tužan i potresan status tim povodom.

A post shared by lil bo weep (@lil_bo_weep_23)

– Ovog vikenda samo izgubili bitku za kćerkin život protiv depresije, traume, PTSP-a i ovisnosti droge s kojima se dugo borila od njenog oporavka iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Amerike kroz hitnu repataciju putem australjskog odela za spoljne poslove i trgovinu. Snažno se borila protiv svojih demona, dok smo svi bili uz nju, sakljupali njene slomljene delove, ali se više nije borila i izgubili smo je. 02.01.2000. – 05.03.2022 – napisao je on na Instagramu, prenosi pomenuti medij.

A post shared by lil bo weep (@lil_bo_weep_23)

Ona je na rep scenu supila početkom 2015. godine, dok je njena pesma “Not OK But It’s OK” sakupila više od 12 miliona pregleda. Na TikToku je prati 12.000 ljudi, a na instagramu 35.000.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.