PREMINULA MLADA SRPSKA GLUMICA! Muž se oprostio potresnim rečima: Izvini, nisam stigao na vreme ovaj put!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 11:44

PREMINULA MLADA SRPSKA GLUMICA! Muž se oprostio potresnim rečima: "Izvini, nisam stigao na vreme ovaj put!"

Jedan život je iznenada ugašen!

Mlada srpska glumica, poreklom iz Paraćina, Marija Stevanić, iznenada je preminula pre nekoliko dana. Prijatelji i članovi porodice su je u ponedeljak sahranili i ispratili na večni počinak.

Marija se pored glume bavila plesom i crtanjem tetovaža. Ona je iznenada preminula u večernjim satima, a uzrok smrti nije poznat.

Marijin suprug, Branislav Stojanović, oprostio se od Marije rečima koje kidaju dušu:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Izvini ljubavi, ovaj put nisam stigao na vreme. Nisi bila rođena za ovaj svet. Nije te ni zaslužio - napisao je Branislav u opisu zajedničke fotografije.

Marijin suprug je objavio i snimak koji je mnoge rasplakao. Sačinjen je iz njihovih zajedničkih fotografija i najlepših uspomena koje su zajedno stvorili.

- Voleo sam te kao nikoga pre i voleću te zauvek! Marija, muko moja - napisao je Branislav u opisu videa.

Mlada glumica je iza sebe ostavila neutešnog supruga i sina.

Mariju su mnogi voleli, pa su osetili potrebu i da se putem društvenih mreža oproste od nje:

- "Ode još jedan mladi život, jedna mlada duša. Velika tuga. Iskreno saučešće"; "Anđeli će je čuvati i neka počiva u miru"; "Anđeo je otišao kod anđela. Tuga je ogromna"; "Komšinice, nije trebalo ovako da bude! Neka te anđeli čuvaju, nadam se da ćeš "tamo negde" pronaći mir i spokoj koji nažalost na ovom svetu nisi imala" - samo su neki od komentara koji se mogu pročitati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.