PREMINULA JOJ JE MAJKA! Jana je ostala bez NAJVEĆE PODRŠKE - suze na današnji dan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 19:12

PREMINULA JOJ JE MAJKA! Jana je ostala bez NAJVEĆE PODRŠKE - suze na današnji dan (FOTO)

Podelila tužnu poruku

Pevačica narodne muzike Jana Todorović objavila je fotografiju sa svojom majkom, a zbog emotivne poruke rastužila je mnoge.

Naime, pevačica je majku izgubila 2015. godine na današnji dan, te je sada objavila fotografiju sa njom, uz reči koje su sve potresle.

- Nedostaješ majko - napisala je Jana na Instagram storiju, a prethodno je podelila emotivni citat:

- Majka. Pitali su me šta je najlepše što je uradila jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žena za tebe? Nosila me je 9 meseci ispod srca, a čitav život u njemu - napisala je folk zvezda.

Jana tokom svoje karijere nije krila koliko joj podrška majke znači. Iako popularna, Jana nije uobražena zvezda, pa je u jednom intervjuu otvoreno priznala da su njeni roditelji prodali traktor i zadužili se kod komšija kako bi joj pomogli da snimi album.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.