PREMIJERNO POKAZALA NOVOG DEČKA: Anđela Đuričić jedva držala ruke k sebi - ovaj detalj ih je odao?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 07:25

PREMIJERNO POKAZALA NOVOG DEČKA: Anđela Đuričić jedva držala ruke k' sebi - ovaj detalj ih je odao?!

Svima je za oko zapala energija koja je među njima vrcala!

Anđela Đuričić je nakon prošlonedeljne premijerne emisije, ponovo na malim ekranima gledaocima predstavila narednu epizodu "Tračarenje sa Anđelom" i ovog puta ugostila Nikolu Keljanovića Kelja, poznatijeg kao Ćaletobvog sina. 

Emisija je baš kao i Anđela, bila krajnje interesantna i upečatljiva. Međutim ono što je pojedinim gledaocima zapalo za oko, jeste jedna jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zanimljiva stvar o kojoj treba razmišljati.

Anđela je kao i obično, budući da deli javnost na one koji je obožavaju i one koji njen lik i delo ne samo da n epodržavaju, već ne mogu da je smisle, izazvala mnoštvo oprečnih komentara.

Kao što smno na samom početku ovog teksta naveli, gledaoci su primetili još u najavi emisije da je energija između nje i ćaletovog sina bila takva da su svi posumnjali u u to da su varnice ljubavne.

Anđela, nabacuješ se gostu, videla si da ima brdo love. Flert je očigledan! Meni nešto čak govori da ste vas dvoje možda zajedno, a da to krijete? - glasio je komentar jedne gledateljke.

- Seljančica iritantnog glasa - bio je naredni komentar.

Šta su sve to govorili u emisiji i da li je zaista došlo do flerta ovo dvoje maldih, ili su možda potencijalno zajedno, pogledajte u narednom video zapisu, pa prosudite i sami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.