PREMIJERA PESME - Tropiko bend i SPECIJALNI GOST Nigor! Nakon Izolacije SARADNJA: Izmamiće vam osmeh!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 17:29

PREMIJERA PESME - Tropiko bend i SPECIJALNI GOST Nigor! Nakon Izolacije SARADNJA: Izmamiće vam osmeh!

Nakon pauze usled korone, "Tropiko bend" nastavlja karijeru...

Poznati kao neko ko pleni vedrinom i pozitivom, momci iz "Tropico benda" rešili su da u tom maniru i nastave karijeru nakon korona pauze!

Period izolacije doneo je, pored prinudnog odmora i potpuno novu energiju, ali i sjajnu saradnju koja je iznedrila pesmu, koja će vam već na prve taktove izmamiti osmeh na lice!

"Quarantino" će vam na najbolji način pokazati kako to izgleda kada se sudare >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve fenomenalne energije kakve nose momci iz "Tropico benda" i njihov specijalni gost - domaćin, Nigor Lazić!

Osmeh je nešto što nam je nedostajalo u poslednjim mesecima, ali nakon ove numere sigurno ga neće manjkati, u šta ćete se i sami uveriti!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.