PREMIJERA: Dragana Mirković predstavila spot i pesmu OD MILION JEDAN! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA: Dragana Mirković predstavila spot i pesmu OD MILION JEDAN! VIDEO

Dragana Mirković, jedna od najvećih zvezda sa ovih prostora, predstavila je večeras pesmu Od milion jedan, za koju je snimila i spot, a ceo album će biti doszupan publici večeras!

Dragana Mirković definitivno je jedna od najvoljenijih muzičkih zvezda na našoj javnoj sceni, kako od strane svojih kolega, tako i od strane publike, za koju je često isticala da smatra da su najbolji na celom svetu. A šta je lepše njima mogla da pokloni nego novi album? Dragana je večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << premijerno predstavila pesmu "Od milion jedan", koji je ekranizovala u Veneciji. Tizer ove pesme, za koju je tekst i muziku uradio Bane Opačić, dok se za aranžman pobrinuo Alek Aleksov, izazvao je oduševljenje publike, a nema sumnje da će ovo biti još jedan hit sa novog albuma koji će večeras biti predstavljen.

Poslušajte premijerno pesmu na našem portalu:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.