PREKRŠILI ZAKON, DECA SU U PITANJU! Policija upala na jahtu Dejvida Bekama! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 14:23

PREKRŠILI ZAKON, DECA SU U PITANJU! Policija upala na jahtu Dejvida Bekama! (FOTO)

Sve je lakše kad si slavan.

Dejvida Bekama je tokom porodičnog odmora u Italiji posetila policija, piše The Sun.

Dolazak pomorske policije usledio je nakon što su njegova deca, 16-ogodišnji sin Kruz i 10-ogodišnja Harper, vozili džet ski. Jedan od prolaznika koji se našao na obali u blizini Bekamove jahte za britanske medije je rekao da je za vožnju džet skijem u Italiji potrebno imati dozvolu koja se može dobiti sa 18 godina.

Dodao je da je policijsko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispitivanje trajalo oko 45 minuta, ali da je sve izgledalo poprilično prijateljski.

"Dejvid se sunčao i odmah je napustio palubu i sišao kako bi to rešio. Decu je pozvao da se vrate i usidrili su džet ski. U jednom trenutku zatražili su dokumente koje im je Dejvid onda pokazao. Čini mi se da su već ranije prepoznali o kome je reč, čak su ga pitali za selfi", ispričao je prolaznik, koji tvrdi da se policija na kraju pozdravila s penzionisanim fudbalerom i otišla.

Inače, Bekamovi su u Italiju stigli prošle nedelje. Osim Kruza i Harper, sa Dejvidom je stigla njegova supruga Viktorija i njihovi sinovi Romeo i Bruklin. Pridružila im se i Bruklinova verenica Nikola Pelc.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.