PREKRŠILI STROGO PRAVILO PRODUKCIJE! Miljana Kulić i Rade Lazić uradili OVO! Čeka se ODLUKA Velikog šefa

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKRŠILI STROGO PRAVILO PRODUKCIJE! Miljana Kulić i Rade Lazić uradili OVO! Čeka se ODLUKA Velikog šefa

Previše su se opustili!

Sinoć je u Zadruzi završeno prvo izbacivanje u ovoj sezoni. Prvi ukućanin koji je izašao iz Zadruge je Raća Mitrović koji je izgubio u duelu od Miljane Kulić.

Ona je tom prilikom njemu na odlasku poručila da pozdravi njenog bivšeg momka Zolu, što je veoma razbesnelo njenu majku Mariju. Činjenica je da Miljana ne može bez muške pažnje, a odmah nakon izbacivanja ona je potražila upravo muško društvo.

Na kraju večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona je završila u krevetu sa Radom Lazićem, grlili su se i mazili, a onda im je prišao Vladimir Tomović koji je upozorio  Lazića da je Miljana veoma emotivna i da sa njom mora biti pažljiv, a potom je uzeo njihove bubice jer su se svi spremali za spavanje.

Ipak, Miljana i Rade su nastavili da šapuću i razgovaraju i bez bubica iako je to strogo zabranjeno.

Njihov razgovor još je dugo trajao, a sudeći po pokretima tela i Miljaninom osmehu, Rade joj je govorio nešto što je želela da čuje i što joj je prijalo.

Ipak, razgovori bez bubica su kao što znamo strogo zabranjeni. Da li će Miljanu i Lazića sačekati neprijatno iznenađenje nakon buđenja u vidu kazne? Ostaje da vidimo.

VRATA ULUBLJENA, IZGREBANA: Došao na parking - a kad je video KO mu se USTREMIO na auto, zinuo je od ŠOKA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Prvo izbacivanje iz Zadruge: Samo tri odsto ljudi je glasalo za njega!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019

Muzičar Raća Mitrović sinoć je izbačen iz rijalitija “Zadruga”. Iako je pobedio u igri za dupliranje glasova, i pored dupliranja, on je imao manje glasova od suparnice u duelu Miljane Kulić.. Za Miljanu je bilo 97 posto glasova, a za Raću svega tri posto.. Nakon izbacivanja, ovaj muzičar...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.